Tomasz L 0 Zgłoś post Napisano April 6 Witam , mam problem z aplikacją , kategorie obrazkowe. Postępuje wedle załączonej instrukcji , mimo to nie mogę zmienić obrazka głównego w kategoriach. Proszę o sugestie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanna Worona 2 Zgłoś post Napisano April 9 Czy problem utrzymuje się również po wyczyszczeniu pamięci cache w aplikacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz L 0 Zgłoś post Napisano April 9 Tak , po wyczyszczeniu nic się nie zmienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanna Worona 2 Zgłoś post Napisano April 9 Spróbuj, proszę, ponownie - mam nadzieję, że tym razem zadziała (próbowaliśmy z naszej strony odświeżyć obrazki w aplikacji). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz L 0 Zgłoś post Napisano April 9 Sytuacja opanowana pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanna Worona 2 Zgłoś post Napisano April 10 Super! Dzięki za informację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach